Reacties

De site is nonstop in ontwikkeling. Reacties over behandelingen of reacties en suggesties voor de site kunnen op deze pagina worden geplaatst. Verzend je bericht via onderstaand contactformulier of plaats het via het reactieveld onderaan. 24-5-2018: in verband met de Algemene Verordening Persoonsgegevens zijn gegevens verwijderd die kunnen leiden tot het identificeren van personen. Ook is de mogelijkheid tot het zelf invoeren van reacties, verwijderd.

8-11-2018:
Vanochtend na maanden pijnvrij opgestaan. Ik loop weer recht en geniet van ieder moment. Thanks.
M.M.

31-10-2018:
Aanbeveling via facebook: Bij Yvonne ben je aan het juiste adres voor een massage. Ik voel me als herboren als ik bij je vandaan kom. Heerlijk!
M.V.

18-4-2018: 
Na de behandeling voor het eerst sinds tijden, pijnvrij kunnen sporten, geweldig!
A.D.

18-3-2018:
Ik heb serieus profijt gehad van de behandeling met dat apparaatje. Bedankt daarvoor! En de tape zit ook nog steeds, lopen en fietsen gaat goed. (Yvonne: scheurtje in rechte buikspier behandeld met Physiokey en tape.)
Joyce

2-6-2017:
Afgelopen vrijdag geweldige sportmassage mbt benen en rug gehad. Daarna probleemloos 2 finale wedstrijden van Hoeksche Waard bokaal kunnen fluiten.
Ook herstel verloopt beter dan voorheen.
Echt een aanrader…! en Yvonne nogmaals bedankt en tot de volgende keer.
Groetjes Kees

26-1-2017:
Mijn klachten zijn na twee behandelingen zo goed als verdwenen, maar ik vind het zo prettig dat ik gewoon wil blijven komen hoor!
Conny

30-12-2016
Geweldige massagepraktijk! Altijd fijn om na een wielerwedstrijd of zware training(en) een kwalitatief hoogwaardige sportmassagebehandeling te ondergaan. Het herstel is voelbaar sneller en ook mentaal geeft de behandeling een zetje in de goede richting! Bedankt! Op naar volgend seizoen!
Johan

4-10-2016
Ik zit weer zo lekker in mijn vel, ik had jou jaren eerder moeten hebben!
Izaak

2-10-2016
Vrouw, je bent goud! De behandeling heeft heel veel verbetering gebracht na de klachten aan mijn heup en rug! Bedankt!
Marga

10-3-2016
Ik weet niet of het van de schokken, het trekken aan mijn huid of de elleboog in mijn spieren komt, maar ik heb sinds tijden geen zeer been meer! En weer gevoel in mijn tenen terug. Blij mee!
Chantelle

20-9-2015
Super bedankt voor al je hulp in mijn voorbereiding op de triatlon. Zonder jou was het niet gelukt!
Ralf

12-8-2015
Gelukkig kon ik op korte termijn terecht voor de pijn aan mijn schouder. Afgelopen nacht weer kunnen slapen. Super!
Luus

4-3-2015
Onderweg tijdens een paar dagen weg, door mijn rug gegaan. Kon op de terugweg gelukkig meteen bij je terecht. Twee dagen na de behandeling was ik weer pijnvrij en kan weer goed bewegen. Bedankt! 
Dominic

16-9-2014
Naar aanleiding van ons gesprekje heb ik je website bekeken. Vind hem informatief en verzorgd. Veel succes met je praktijk.
Suze

02-06-2014
Heerlijk, die hotstone, hier kan ik wel aan wennen! Ik wil voortaan om en om sportmassage en hotstone. Groeten, Erik

07-05-2014
Via Facebook: Vanmiddag een heerlijke massage gehad van Ivonne. (PhysicalTouch) te Maasdam. Als herboren van de massagetafel. “Gouden handjes heeft ze”.
Joost 

10-04-2014
Genoten van de Hotstone massage (cadeaubon gekregen van lieve vriendinnen). Was weer heerlijk en ontspannend!
Astrid 

10-03-2014
Ontvangen sms-bericht n.a.v. behandeling van rugpijn met nieuwe scenar drainage-technieken: “het gaat super, pijntjes weg en rugklachten een stuk minder. Wat mij betreft een succes.” 

10-02-2014
Via Facebook: kan het aanbevelen….vandaag HEERLIJKE massage gehad……geweldig aan het nagenieten…. ***** (vijf sterren)
Marja

30-09-2013
Via Twitter: Supertoffe massage gehad van @GoeieMasseurvoor onderhoud is het wel nodig en fijn. Vanavond lekker knallen bij Ashihara Karate. #Voorbereiding Katsugala! Dat was echt heel goed. Yvonne is zelf ook karateka dus kent ook alle aandachtspunten en veel voorkomende blessures #pre
Eef

18-9-2013
Via Twitter, van collega-masseur Nancy: Ook deze behandelaar ligt gelukkig weleens op de #massage tafel, het draagt veel bij aan mijn welzijn. Thanks @GoeieMasseur! #genieten

27-08-2013
Via Twitter, van collega-masseur John: Ben ik even heerlijk gemasseerd met kokosolie bij @GoeieMasseur. Die naam is helemaal correct! #massage 

15-06-2013
(per sms) Ik wil je even laten weten dat mijn schouder veel minder pijn doet, en dat ik hem verder kan bewegen! Ik kom snel voor de volgende Triggerpoint behandeling! 

01-01-2013
Tweet naar aanleiding van cursus ontspanningsmassage, gegeven door Massagepraktijk PhysicalTouch: “@GoeieMasseur zeer tevreden en kijken al weer uit naar de volgende dagen. enthousiaste en integere manier van “les” geven. A en T”

09-12-2012
Eindelijk denk ik er aan om je even te laten weten dat die ene behandeling met de scenar de plek in mijn rug zo goed behandeld heeft dat ik er tot op heden (sinds 5 september) eigenlijk nog maar 1 keer iets in gevoeld heb, mijn dank is groot.
Groetjes Francis

13-08-2012
Wat een mooie, interessante site! Ik heb alles uitvoerig gelezen en ga binnenkort een afspraak met je maken.
Yvonne

27-08-2012
Slapeloze nacht gehad nadat ik met bankdrukken mijn schouder had bezeerd. Yvonne heeft kosteloos een eerste scenar behandeling gegeven. Hierna kon ik weer slapen, en me zelfstandig aankleden. Na nog 2 behandelingen was de pijn volledig weg, ook met belasten van mijn schouder. Bedankt Yvonne! 
Melissa 

25-06-2012:
Wauw! 
Wat een mooie site. 
Succes!
Inge 

21-05-2012:
Hallo Yvon, je site met belangstelling gelezen….ziet er fantastisch uit…..een behoorlijke uitbreiding gekregen…..succes gewenst!!!
Wil 

23-04-2012:
Heel veel succes met je mooie site!
Richard 

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Reacties 1

  • Afgelopen vrijdag geweldige sportmassage mbt benen en rug gehad. Daarna probleemloos 2 finale wedstrijden van Hoeksche Waard bokaal kunnen fluiten.
   Ook herstel verloopt beter dan voorheen.
   Echt een aanrader…! en Yvonne nogmaals bedankt en tot de volgende keer.
   Groetjes Kees